Najam stanova za pogođene potresom

Piše: - 16.05.2020.

Zagrebačka Gradska uprava objavila je informacije o najmu stanova za sve koji su stanovali u kući ili stanu koji su bili pogođeni potresom.

Odlukom Gradske skupštine koja stupa na snagu 20. svibnja omogućeno je građanima koji su u vrijeme potresa 22. ožujka stanovali u stanu/ kući i tamo imali prijavljeno prebivalište te se nalaze u iznimno teškom socijalno – zdravstvenom položaju, a domovi su im zbog oštećenja prouzročenih potresom označeni neuporabljivima, stambeno zbrinjavanje dodjelom stana u najam na određeno vrijeme do završene obnove.

Zahtjevi se, stoji u priopćenju, mogu podnijeti na propisanom obrascu i dostavom tražene dokumentacije Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom na adresi Nova cesta 1.

Zahtjevi se mogu predati i putem elektroničke pošte na guszoi@zagreb.hr, osobno uz prethodnu najavu na broj 6101 810 radnim danom od 8 do 15 i 30 te putem pošte.

Zahtjev se može predati i na porti Gradskog ureda za branitelje u Vodnikovoj 14 od 8 do 15 sati, elektroničkom poštom na branitelji@zagreb.hr ili putem pošte.

Podijelite

Current track

Title

Artist