LUKA NIŽETIĆ & KLAPA KAMPANEL u ljetnom singlu “Ae”

Piše: - 18.05.2020.

Luka Nižetić predstavlja novi ljetni singl koji će vas, u mjesecima ljeta koji dolaze, zasigurno uveseljavati i donijeti vam dašak Dalmacije u vaš dio svijeta.

Skladba dovitljivog naziva “Ae” koji u Dalmaciji znači najčešće afirmaciju “Da” , govori o Lukinom rodnom mjestu, a snimljena je u suradnji s Klapom Kampanel.

Split je grad čiji zanimljivi mentalitet Luka slavi u svojoj novoj pjesmi, divi mu se te opisuje njegov šarmantni karakter. Svojevrsna je to posveta “najlipšem gradu na svitu”, njegovim stanovnicima-osobenjacima te načinu života koji teži uživanju u suncu, moru, radostima druženja i svemu onome što čini “dobar život”.

Skladbu “Ae” Luka Nižetić snimio je s klapom Kampanel, a autorski je potpisuju Mario Mihaljević (tekst) i Branimir Mihaljević (glazba, produkcija i aranžman). Ova glazbeno-mediteranska poslastica najavljuje Lukino radno ljeto, a radi se o trećem singlu nakon hitova ‘Ludilo brale’ i još uvijek aktualnog ‘Život je let’ čiji spotovi broje preko dva milijuna pregleda na Youtubeu.

Podijelite

Current track

Title

Artist