Uskoro nova regulacija prometa u centru Dugog Sela

Piše: - 22.05.2020.

Obavljaju se pripreme za novu regulaciju prometnih smjerova u nekoliko ulica u samom središtu Dugog Sela, saznali smo od Davora Miljanovića, voditelja odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo grada Dugog Sela.

Razlog je bolja regulacija i rasterećenje Osječke ulice nakon otvaranja trgovačkog centra.  Smjer kretanja promijeniti će se u Vatrogasnoj ulici. Umjesto od policije prema Osječkoj, smjer kretanja biti će od Osječke prema policiji. Mijenja se i smjer kretanja  ulice koja povezuje Vatrogasnu ulicu sa Zorićevom, uz zgradu starog doma zdravlja, na način da se promet kreće od Vatrogasne prema glavnoj dugoselskoj prometnici. U Ferenčakovoj  ulici smjer kretanja bit će od sjevera prema jugu, a ne kao do sada od juga prema sjeveru, s time da će do trgovine boja i lakova biti dvosmjerni promet, a u nastavku samo jednosmjerni.

Promjena regulacije prometa očekuje se za 15-tak dana, nakon što se postave znakovi horizontalne i vertikalne signalizacije.

Zbog ovih najava upozoravamo vozače na opreznu vožnju središtem grada  iduća 2-3 tjedna, odnosno pozivamo na striktno poštivanje prometne signalizacije.

Podijelite

Current track

Title

Artist