Igor Delač predstavlja Vam svoj novi singl “Nikad nije kasno”.

Piše: - 29.05.2020.

Pozitivna i optimistična pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.

Pandemija korona virusa poremetila je život na cijelom planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma.

Igor o novom albumu

„Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za jesen. Do tada slušajte i pjevušite moj novi singl „Nikad nije kasno“. Siguran sam da će Vas razveseliti i unijeti bar malu dozu optimizma u Vaše živote. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam su nam stvarno najpotrebniji. Zato ostanite pozitivni, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove. Budite uporni i ne gubite nadu, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine za to je najbolja potvrda.“ – rekao nam je Igor Delač.

Uspjeh na top listama

Igor Delač je u zadnje dvije godine pjesmama u pop izričaju napravio značajan iskorak i u kratko vrijeme zavladao vrhovima top lista. Svi njegovi singlovi zasjeli su na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR top 40, a nekima je to uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. „Nikad nije kasno“ Igorov je 7. singl po redu od kojega puno očekuje i u kojega polaže velike nade.

Igor o novoj pjesmi

„Ovu pjesmu posvećujem svima onima koji su se našli u raznim životnim poteškoćama, a koji su to stanje doživjeli kao nepremostiv problem. Bilo da se radi o pandemiji, potresu, bolesti ili bilo čemu drugom, bitno je da nikada ne gubimo nadu i da uvijek vjerujemo u bolje sutra. Tada ništa nije nedostižno i sve je moguće. Isto tako, da bismo uspjeli u svojoj nakani važno je da budemo jedinstveni, odgovorni i da brinemo jedni o drugima. Dobro se dobrim uvijek uzvrati, zato budimo solidarni i uvijek pomozimo onima kojima je pomoć potrebna“. Pjesmu objavljuje Croatia records, a ovdje možete pogledati i novi Igorov video spot !

Podijelite

Current track

Title

Artist