“Domaće je domaće”

Piše: - 16.06.2020.

Na središnjem zagrebačkom trgu šire se mirisi i okusi domaćih delicija zahvaljujući Udruzi branitelja proizvođača “Panonija”, koja i ove godine organizira izložbeno – prodajnu manifestaciju “Domaće je domaće u Zagrebu”, tijekom koje možete kupiti i unikatne ručne radove. Uz pridržavanje svih mjera, Zagrepčanima se predstavlja oko 60 malih proizvođača iz svih dijelova Lijepe naše, kazao je predsjednik Udruge Pavo Baotić.

Naglasio je da usprkos manjem broju izlagača nema straha za manji interes publike. “Ovdje smo uvijek bili dobro primljeni, Udruga svojim djelovanjem već sedam godina ustrajava na svojim projektima, od čega pet godina članovi Udruge izlažu u glavnom hrvatskom gradu, što nas iznimno veseli”.

Gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da je prošlo pola desetljeća od početaka ove manifestacije, koja Zagrepčankama i Zagrepčanima nudi proizvode koji su prije svega domaći, cjenovno prihvatljivi i najvažnije – kvalitetni.

Ministar državne imovine Mario Banožić zahvalio je gradonačelniku Bandiću što podržava slavonske OPG – ove da promoviraju vlastite proizvode i da se predstave široj publici i turistima.

Riječ je o gospodarskoj, turističkoj, kulturnoj i edukativnoj manifestaciji koja radi na uključivanju branitelja Domovinskog rata i članova njihovih obitelji u društvo proizvodnih djelatnosti i registriranih OPG – ova. Posjetitelji će moći uživati u slavonskim proizvodima do subote, 20. lipnja.

Podijelite

Current track

Title

Artist