VEČERAS NOVI SUSRET S DORIS I GOSTIMA

Piše: - 16.06.2020.

Nakon što smo 7. svibnja u Jelkovcu organizirali nastup naše vrhunske harfistice DORIS KARAMATIĆ, kao prvi koncert na otvorenom nakon što je nacionalni stožer dao dozvolu da se takvi nastupi mogu organizirati, uz provođenje svih mjera zaštite od COVID-a 19, danas je pred nama navi susret s DORIS ovog puta uz brojne goste.

I dok  je prvi koncert organizirao Zabavni radio uz podršku Zalenih i plavih Sesveta, ovaj drugi organiziraju Zelene i plave Sesvete uz našu podršku. Tako se nastavlja naša uspješna suradnja na podizanju kvalitete kulturnog života Jelkovca, prekrasnog, još uvijek novog naselja GČ Sesvete. I danas, kao i početkom svibnja, koncert možete pratiti uživo na našoj FB stranici od 20 sati, ali bilo bi nam draže da se nađemo na ugodnom večernjem druženju uz Doris i njezine probrane goste na večerašnjem KONCERTU POD ZVIJEZDAMA.

Tema koncerta je filmska glazba, a posjetitelji će moći uživati u poznatim glazbenim temama iz filmova: Batman, Prljavi ples, Good Morning Vietnam i brojnih drugih.

Treba li uopće spominjati da je ulaz beplatan i za one koji gledaju s prozora i balkona i za one koji dođu do knjižnice.

 

Podijelite

Current track

Title

Artist