ZELENA DONACIJA ZABAVNOG RADIJA GLAZBENOJ ŠKOLI

Piše: - 26.06.2020.

Zabavni radio danas je Glazbenoj školi Dugo Selo uručio zelenu donaciju za hortikulturno uređenje okoliša škole.  Donaciju je uručila direktorica Zabavnog Radija Mira Barbarić.

Mira Barbarić o donaciji

„ Sama škola je odlično uređena, pa smo se mi odlučili pomoći u uređenju, iako lijepog okoliša škole. Često se uključujemo u razne donacije, ali ova nas posebno veseli, jer Glazbena škola i prof. Cebić pronose ime Dugog Sela po cijelom svijetu.  Odlučili smo se za 65 fotinija i još nešto drugog bilja, te  žardinjere s čempresima, sve naravno uz stručne konzultacije.“

Dario Cebić zahvalio Zabavnom radiju

„Zahvaljujem na prekrasnoj i dobrodošloj donaciji, vi ste uvijek bili uz nas i nemam riječi kako da zahvalim“ – rekao je u izravnom javljanju za naš program ravnatelj Dario Cebić, koji je pri tome dodao da je, na žalost, otkazana svečanost otvaranja rekonstruirane škole najavljena za srijedu, zbog novog vala COVID-a. No čim se stvore dobri uvjeti, najavio je veliku feštu, jer sada škola izgleda prekrasno.

„Prostor je odličan, energetski je obnovljena fasada i uređena dvorana, a atraktivan će biti i okoliš s terasom, amfiteatrom, klupicama oko škole i rasvjetom.  Ulaznu prostoriju pretvoriti ćemo u Muzej starih instrumenata“ – najavio je Cebić i rekao da imaju neke od svjetskih rariteta, a sva glazbala su donacije školi.

Ekipa Zabavnog radija: Mira Barbarić, Borivoj Zimonja,  Trpimir Vicković, Jasenka Mežnarić i Krešimir Cvijanović, pokušala je malo pomoći, ali sav stručni posao obavili su djelatnicima DKPC-a uz pomoć Jadranke Robić, stručne suradnica Odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo grada, s kojom smo koordinirali izbor biljaka kako bi se uklopile u planirani projekt.

Jadranka Robić najavila još radova

„Uz donaciju radija, ovu živu ogradu na ulazu u školu, ostali dio uredit će grad i to će biti jedna ugodna parkovna površina, koju će moći koristiti svi Dugoselsci, a ne samo polaznici Glazbene škole“ –  rekla je Jadranka Robić i podsjetila da su se nekada u vrtu uz ovu zgradu ovdje održavale zabave i plesnjaci, a sada će to biti ponovo moguće.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist