Završilo veliko sučeljavanje Zabavnog radija

Piše: - 30.06.2020.

Završeno je intrigantno sučeljavanje kandidata u 2. izbornoj jedinici u organizaciji Zabavnog radija, na kojem su sudjelovali predstavnici pet lista koje prema anketnim istraživanjima imaju izgleda za osvajanje mandata.

BANDIĆ MILAN 365 – STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI u bitku za glasače poslala je prekaljenog ratnika Jozu Milićevića, inače drugog na listi, odmah do Milana Bandića. Za sličnu taktiku odlučio se i Domovinski pokret Miroslava Škore, kojeg su zastupali poznati endokrinolog,  šef  Zavoda za endokrinologiju KB   Sestre milosrdnice  i sveučilišni profesor Milan Vrkljan, također drugi na listi.

HDZ se odlučio za prokušanu taktiku slanja na teren  domaćeg igrača Gordana Grlića Radmana, diplomata i aktualnog ministra vanjskih poslova  i europskih integracija.

MOST   i RESTART koalicija povukli su najjači mogući potez i na sučeljavanje su stigli nositelji lista Nino Raspudić, književnik, filozof, prevoditelj, politički komentator, a od ovih izbora i političar, te Rajko Ostojić, gastroenterolog, bivši zamjenik ministra zdravstva, poslije i ministar zdravlja, predsjednik Hrvatskoga gastroenterološkog društva, redoviti član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.

Kandidati su mogli predstaviti svoje političke programe i odgovoriti na 10 pitanja uz mogućnosti repliciranja, te na još 10 kratkih pitanja bez replika. Bilo je vrlo polemično, posebno kroz replike, na kraju je čak i zaiskrilo do prijetnje tužbom, između Nine Raspudića i Gordana Grlića Radmana kroz pitanje koje je Raspudić postavio Radmanu, a sve detalje možete čuti u snimci koju objavljujemo, na 1:24:45.

Inače, Rajko Ostojić pojavio se nakon što je njegov drugi nalaz na COVID-19  bio negativan i to mu je bio prvi javni nastup nakon izlaska iz samoizolacije.

Na početku emisije svi kandidati mogli su komentirati sinoćnje sučeljavanje Bernardić – Plenković.  Neke je Plenković oduševio, neke razočarao, a iznenadio Bernardić. Komentare poslušajte od 7. minute

Podijelite

Current track

Title

Artist