TKO SVE ŽELI U SABOR

Piše: - 01.07.2020.

Jeste li dobro pogledali liste kandidata u 2. izbornoj jedinici. Jeste li tražili na njima svoje sumještane. Ako niste, evo male pomoći.

DINKO KULAŠ  nalazi se na 10.  mjestu liste političke platforme MOŽEMO, koja okuplja stranke Zagreb je naš, Nova Ljevica, Radnička fronta, Održivi razvoj – ORAH i Za grad.

VIŠNJA DELIĆ i VESNA PAVLOVIĆ POŠTA nalaze se na 12. i 13. mjestu  koalicije Neovisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava i Generacija obnove.

IVANA RADAKOVIĆ na 11. i gradonačenik Dugog Sela NENAD PANIAN na 14. mjestu na  listi  su koalicije Stranake s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus.

VEDRANA DRAGIČEVIĆ BOROVEC,  nalazi se na 8. mjestu liste Bandić Milan 365 Stranke rada i solidarnosti.

JOZO MARUNICA na visokom je 4. mjestu liste BUZ-a Bloka umirovljenici zajedno.

NIKOLA ČIČA iz Sopi na 10. je mjestu liste Hrvatske demokratske stranke.

NIKOLA KOLČIĆ iz Rugvice  na 6. je mjestu liste Hrvatske stranke građanskog otpora.

INES KOVAČEVIĆ iz Gračeca nalazi se na 11. mjestu liste RESTART koalicije koju čine SDP, HSS, HSU, SNAGA, GLAS, IDS i PGS.

Rugvica bira u 6. izbornoj jednici, pa se i dio tamošnjih stanovnika našao na listama.

Na listi HDS-a nalaze se STJEPAN ŠANTIĆ iz Preseke (7),  IVAN BASTALEC iz Rugvice (9) i IVICA IŠTVANIĆ iz Hrušćice (11).

MATO ČIČAK, aktualni načelnik Rugvice, koji je dio prošlog mandata bio saborski zastupnik na 10. je mjestu liste HDZ-a.

BRANKO GALENIĆ iz Novaka Oborovskih na visokom je 3. mjestu, a DRAGAN ZORIĆ iz Okunšćaka na 5. mjestu koalicijske liste Živi zid, Promijenimo Hrvatsku, Stranke Ivana Pernara, Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca, Zagorske stranke za Zagreb i Nezavisne liste Stipe Petrine.

Dugo Selo ima svoje kandidate i u 1. i 7. izbornoj jedinici

U 7. izbornoj jedinici na visokom 3. mjestu liste Milan Bandić 365 Stranke rada i solidarnosti nalazi se general VLADO ŠINDLER iz Dugog Sela.

ANA GEGIĆ iz Dugog Sela nalazi se na listi ABECEDE demokracije u 1. Izbornoj jedinici.

Moguće je da se još neki od kandidata s dugoselskog područja nalazi na izbornim listama u nekim drugim izbornim jedinicama, jer je to zakonski moguće, no mi smo analizirali liste u takozvane četiri zagrebačke izborne jedinice u koje su uključeni glasači s područja Zagreba i Zagrebačke županije

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist