Kideko i Armand Van Helden izdali “The Fire”

Piše: - 03.07.2020.

Engleski Dj i producent Kideko udružio je snage sa legendarnim Armandom Van Heldenom na novom singlu “The Fire”.

Nova pjesma “The Fire” kombinira euforične klavirske akorde i vokalne dijelove iz disco klasika “Keep The Fire Burning” Gwen McCraea i legendarnog Motown hita za The Temptations “Aint Too Proud To Beg”. Ova posljednja pjesma “The Fire” nastala je u lockdownu, a nastavak je na suradnju Kideka sa izvođačima kao što su Gotsome, Joshwa i TCTS. Nova suradnja nas čeka i kao jedan od posljednjih noviteta na plesnoj listi emisije Dj Time, prije ljetne stanke.

Kideko je rođen u Brightonu, a na glazbenoj sceni se pojavio 2015 godine sa hitom “The Jam”. Izdavao na nekim od najpoznatijih labelova kao što su: Toolroom, Skint Records, Positiva i Ministry Of Sound. Ovaj posljednji singl izdan je za Warner Records.

S karijerom koja traje tri desetljeća, Armand Van Helden jedna je od najprepoznatljivijih osoba house glazbe koja je primila nominacije za Grammy i osvojila ljestvice UK Singles ljestvice četiri puta. U posljednje vrijeme oživio je svoj projekt Duck Sauce, suradnju s kolegom A-Trakom, kako bi objavio singlove “Captain Duck” i “I don’t Mind”. U programu Zabavnog slušamo ga i sa njegovim aktualnim solo singlom “Give Me Your Loving”.

Podijelite

Current track

Title

Artist