Kornelija Petak – U ritmu marimbe

Piše: - 06.07.2020.

Nova pjesma Kornelije Petak “U ritmu marimbe” donosi obilje vedrine i dobrih vibracija.

Glazbu i aranžman ponovno potpisuje poznati autor Boris Đurđević koji je prepoznao Kornelijin talent, a tekst je napisala Valerija Đurđević. Nakon pjesme “Zapleši” koja je naišla na sjajne reakcije publike i struke, Kornelija je spremna ispisati novu stranicu svoje glazbene priče.

Kornelija Petak iz Kaštel Novoga javnosti je poznata kao sudionica glazbenog natjecanja Zvjezdice. Izvedbama tehnički zahtjevnih pjesmama  kao što su “Respect” Arethe Franklin“Mercedes Benz” Janis Joplin i “Simply the best” Tine Turner osvojila je publiku i žiri, a njezin talent prepoznali su poznati autor i producent Boris Đurđević te najveća izdavačka kuća u regiji, Croatia Records. Upravo je Đurđević autor glazbe, teksta i aranžmana Kornelijinog prvog singla “Zapleši” s kojim se simpatična Kaštelanka predstavlja u nešto drugačijem svjetlu, ovaj put u pratnji zaraznog dance beat-a. Iako joj je pjevanje hobi koji polako poprima profesionalne razmjere, Kornelija Petak uspješno balansira između školskih obaveza i glazbene karijere.  Članica je splitske škole Music Talents, glazbeno edukativnog projekta za djecu, mlade i odrasle koja polaznike uči vokalnim tehnikama, scenskim pokretom i izrazom te svim potrebnim preduvjetima za

izgradnju budućeg pjevača – kantautora. Sa svega 13 godina dogovorena je suradnja s Croatia Recordsom čime Kornelija postaje najmlađa članica velike glazbene obitelji.“Gajim posebnu ljubav prema glazbi i pjevanju. Za pjevanje sam se počela zanimati s nepune tri godine, a privatnu glazbenu školu počinjem pohađati s 9 godina i to pri udruzi “Music talents” kod mentorice Teane Kovačević. Kroz mnogobrojne nastupe koje sam do sada imala polako sam se uzdizala i gradila svoje pjevanje, a to radim i danas. Svaki novi nastup za mene je jedno novo iskustvo, praksa i usavršavanje.”ispričala je Kornelija.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist