Kim Verson Feat. Radiofonik – 5 do 7

Piše: - 16.07.2020.

Prva suradnja pjevačice moćnog glasa Kim Verson i Radiofonika rezultirala je pjesmom “5 do 7”, malo drugačijom od dosadašnjeg Kiminog opusa. Kako je to kada netko u vezi voli više izvrsno sugerira Kimin emotivan, u isto vrijeme moćan vokal kojim je, kako sam priznaje, već dugo fasciniran autor i producent pjesme Predrag Martinjak: „Kim je prvim pojavljivanjem na sceni pokazala vokalnu dominaciju, a godine joj samo idu u prilog jer joj glasu daju zrelost potrebnu za pjevanje velikih pjesama.“

Sama Kim zadovoljna je novim glazbenim iskorakom, ali i promjenom imidža koji naglašava njenu ženstvenu stranu: „Pjesma 5 do 7 svidjela mi se na prvu jer mi je stilski i vokalno super legla. Sviđa mi je što je cool i sa stavom, a nova suradnja nosi novu energiju koja će vjerujem doprijeti do publike.

Vrijeme karantene iskoristila je za pisanje novih pjesama, a jako se veseli ljetu i svirkama sa svojim bendom koji zvuči uistinu sjajno, u što se zagrebačka publika može uvjeriti svake subote u kultnom Johannu Francku gdje, uz autorske hitove „Nevidljivo blago“, „Ponovo rođena“, „Čista ljubav“ i druge, izvodi covere svjetskih hitova, ali i aktualni singl „5 do 7“. Sve novosti o koncertnim aktivnostima pratite na Kiminim društvenim mrežama.

Foto: Hrvoje Banić

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist