novi slučaj COVID – 19 na području Dugog Sela

Piše: - 18.07.2020.

Nakon dužeg vremena ponovo je zabilježen jedan novi slučaj COVID – 19 na području Ispostave Doma zdravlja Dugo Selo. Tako da su na dugoselskom području trenutno aktivna 2 slučaja od ukupno zabilježenih 20.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do subote u  11:00 sati evidentirano je 216 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od petka radi se o tri osobe više, no istovremeno je i 12 osoba izliječeno. Trenutno je aktivno 47 slučajeva. Do sada je ukupno izliječeno 160 osoba, a 9 ih je preminulo.
Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve –po jedan novi slučaj u ispostavama Samobor, Velika Gorica i Dugo Selo

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – 2 izliječene osobe u Ispostavi Samobor i po 5 izliječenih osoba u ispostavama Velika Gorica i Jastrebarsko.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist