Cibona počela pripreme za novu sezonu…

Piše: - 03.08.2020.

Nakon što su obavili testiranje na Covid 19, a nalazi se pokazali negativnim te obavili liječničke preglede prvi trening u pripremama za novu sezonu odradili su košarkaši Cibone. Trener Ivan Velić na prvom treningu je imao 14 igrača, a izostao je tek novopotpisani Amerikanac Ronald Moore koji će u Zagreb doći za nekoliko dana. U odnosu na prošlu sezonu u sastavu Cibone više nema dugogodišnjeg kapetana Marina Rozića koji je preuzeo fotelju sportskog direktora, te Rebeca, Katića, Gibsona, Ramljaka, Badžima i Ljubičića, dok će se status Bilinovca rješavati idućih dana. Nova imena uz Moorea su mladi reprezentativci Toni Nakić i Mateo Drežnjak, nešto stariji Krešimir Radovčić, te iskusni Kristijan Krajina i Igor Marić.

Cijele pripreme Cibosi će provesti u Zagrebu, a zasada je sigurno da bi na parket trebali izaći 19.rujna kada bi trebala startati domaća HT Premijer liga, dok je starta regionalne ABA lige odgođen za početak listopada.

”Svi smo sretni, nasmiješeni, zadovoljni smo što smo u dvorani. Duga je pauza bila, svi smo željni rada.  Igrači su trenirali preko ljeta i nadam se da ćemo odraditi ovaj pripremni period kako smo i zamislili. Skoro smo kompletirali tim, zatvorili smo bekovske pozicije s Radovčićem i Mooreom i bitno je da što prije zatvorimo roster da možemo na miru raditi. Zadovoljan sam kako smo složili ekipu, puno je mladih igrača što mi je izuzetno drago, ušli smo u tu novu priču. Zahvalan sam i ljudima iz kluba što su omogućili da uzmemo takve igrače i dobili smo jedan spoj iskustva i mladosti.  Nadam se da ćemo svi skupa imati strpljenja za ponekad lošije rezultate i da ćemo uživati i u pobjedama kojih će biti nadam se što više. Imamo u planu da pripreme odradimo u Zagrebu zbog preporuka ljudi iz medicinske struke. Tu ćemo organizirati i pripremne utakmice jer će vjerojatno biti teško ići preko granice, no vjerujem da ćemo to uspjeti iskoordinirati. Bit ćemo spremni za početak sezone.”..kazao je trener Velić uoči prvog treninga, a prenosi cibona.com

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist