Tihomir Đuras kandidat za načelnika općine Brckovljani

Piše: - 17.08.2020.

Aktualni predsjednik Općinskog vijeća općine Brckovljani Tihomir Đuras kandidirat će se za načelnika općine na prijevremenim izborima koji su zakazani za 6. rujna.

Tihomir Đuras bit će kandidat HDZ-a, na koalicijskoj listi koju podržavaju HDZ , Nezavisna lista Stjepana Kožića i  Hrvatska stranka umirovljenika. Kandidat za zamjenika načelnika Tihomiru Đurasu, je predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Marin Žafran.

U izjavi za Zabavni radio Tihomir Đuras je rekao da je prerana smrt Željka Funteka veliki gubitak za općinu, no sve poslove općina ovog trenutka, uz povjerenicu Vlade,  obavlja bez teškoća. Za kandidaturu se odlučio, kako kaže, nakon 20. godina provedenih u radu lokalne samouprave. Uz podršku HDZ-a, NL Stjepana Kožića i HSU Brckovljana očekuje pobjedu na izborima i nastavak uspješnog razvoja općine koju je punih 25 godina vodio Željko Funtek.

Postupak kandidiranja završava 20. kolovoza u ponoć, a kandidature se predaju Općinskom izbornom povjerenstvu u prostorijama općine Brckovljani u Dugom Selu Josipa Zorića 1. saznali smo od predsjednice Općinskog izbornog povjerenstva Jasnice Rodić.

Podijelite

Current track

Title

Artist