Clean Bandit & Mabel – Tick Tock

Piše: - 21.08.2020.

Nakon albuma “What is love” iz 2018 godine, konačno smo dočekali i novi glazbeni materijal banda Clean Bandit !

Prvi put nakon 2018., Grammyjem nagrađivani pop fenomen Clean Bandit i Mabel, britanska kantautorica u usponu, udružili su snage s losanđeleskim reperom umjetničkog imena 24kGoldn i predstavili novi singl. Pjesma “Tick Tock” predstavlja uzbudljivo novo poglavlje za trio, a Clean Bandit su još jednom iskoristili svoju pop formulu da stvore nešto neupitno zarazno i jedinstveno. Pjesmu autorski potpisuju Jack Patterson, Grace Chatto, Mabel McVey, Kamille i Golden Landis Von Jones.

Britanski elektro-pop sastav postao je jedna od ključnih pop snaga još od 2014. i objave singla “Rather Be” (feat. Jess Glynne) kojim su osvojili Grammy. Kombinirajući elemente klasike i elektronike stvorili su jedinstven glazbeni potpis, a o njihovom uspjehu svjedoči i činjenica da je božićni singl i UK broj jedan iz 2016., pjesma “Rockabye” (feat. Anne-Marie & Sean Paul) nedavno zabilježila brojku od milijardu streamova na popularnom servisu Spotify. U posljednje vrijeme na Zabavnom smo imali prilike poslušati njihov odličan remix za band The Killers, kao i ljetni mashup Real Love X Sunchyme .

Clean Bandit objavili su danas i novi spot za pjesmu “Tick Tock” koji možete vidjeti ovdje, a pjesmu od danas slušate premijerno na Zabavnom !

Podijelite

Current track

Title

Artist