Produljenje i izrada pretplatnih karata ZET – a

Piše: - 25.08.2020.

Zagrebački električni tramvaj obavlja produljenje postojećih ili izradu novih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu. Učenici koji već imaju ZET – ovu karticu ne trebaju izrađivati novu, no trebaju produljiti učenički status, i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET – a, uz ovjeren obrazac Zahtjeva, a studenti mogu već sada temeljem elektroničke baze produljiti svoj studentski status.

Daljnje produljenje profila za sve korisničke skupine preduvjet je za kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona. Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija, pod uvjetom da je primjerena dobi, već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika. Produljenje postojećih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz moći će se obaviti na svim prodajnim mjestima ZET – a, kao i kioscima ugovornih partnera, Tiska i iNovina.

Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine kojima je prebivalište na području Velike Gorice i Zaprešića moraju ovjeriti Zahtjev ZET – a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada. Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.

Podijelite

Current track

Title

Artist