Koronavirus u Ciboni, Dubrava u samoizolaciji…

Piše: - 26.08.2020.

Koronavirus sve više napada i sportaše. Nakon proboja među nogometaše Dinama, Lokomotive, Rudeša, Jaruna i Vrbovca, rukometaše Sesveta, stigla je i do košarke. Nakon što su pozitivni bili igrači Splita i Zadra virus je napao i košarkaše Cibone čijih je ukupno 11 igrača i dva trenera zaraženo, a kako su Cibosi u subotu igrali prijateljski susret sa Dubravom Furnir tako se i košarkaši iz Dubrave nalaze u samoizolaciji koja im je određena do 5.rujna.

Nogometnu sezonu u drugoj ligi već prilično nagrizaju odgođene utakmice kojih je u prva dva kola bilo četiri, a već u trećem koje će se igrati ovog vikenda zbog proboja koronavirusa u svlačionice Solina, Croatie Zmijavci i Junaka iz Sinja odgođene su tri utakmice. Jedna lijepa vijest stiže iz Rudeša čiji su se nogometaši nakon dvotjedne izolacije vratili u trenažni proces i s nestrpljenjem očekuju subotnju utakmicu protiv Kustošije.

Ostaje pitanje kada će i na koji način krenuti natjecanja u dvoranskim sportovima, a prema planu prvi bi na parket trebali košarkaši i rukometašice (19.rujna), a tjedan dana kasnije i rukometaši.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist