U Dubravi za vikend dva turnira za mlađe kategorije…

Piše: - 27.08.2020.

Uz nove epidemiološke mjere i nešto skromnije nego prethodnih godina u Dubravi se ovoga vikenda održavaju dva tradicionalna turnira za mlađe dobne kategorije.

Rukometni klub Dubrava će od petka do nedjelje biti domaćin turnira u četiri dobne kategorije, a nastupit će ukupno 32 momčadi. Direktor kluba Zoran Mlinarić unatoč problemima s pandemijom koronavirusa očekuje da turnir nastavi tradiciju dugu jedanaest godina”Zbog cijele ove situacije morali smo ograničiti broj momčadi na osam po jednoj kategoriji. Turnir po prvi puta neće imati međunarodni karakter, a osim klubova iz Zagreba nastupiti će Bjelovar, Vodice i RK Ivan iz Starih Mikanovaca. Ove godine smo mogli imati rekordan broj sudionika, ali ova situacija je utjecala na nešto skromniji broj sudionika. Najvažnije je da djeca budu zadovoljna i da uz pridržavanje svih mjera da turnir nastavi jednu lijepu tradiciju”.

Finalni dan turnira je u nedjelju kada se u SD Dubrava održava završnica bez mogućnosti prisustva gledatelja.

Nešto lakša organizacija tradicionalnog U10 turnira za dječake ”Oluja 95” očekuje NK Dubrava Tim Kabel s obzirom da će se turnir u subotu i nedjelju igrati na vanjskom prostoru terena s umjetnom travom. Nastupit će 9 klubova iz Zagreba i NK Zagorec iz Krapine. Turnir koji ima vrijednu tradiciju održavanja (14. po redu) najavljuje Mario Štimac, voditelj škole nogometa NK Dubrava Tim Kabel ”Zbog pandemije koronavirusa smanjen je broj ekipa na 10 (Lokomotiva, Gorica Kustošija, Lučko, Zagreb, Dinamo, Dubrava Tim Kabel, Hrv.Dragovoljac, Sesvete i Zagorec). Turnir starta u subotu u 9 sati, a u nedjelju od 10 sati i sa finalnom utakmicom u 18 sati’‘.

Podijelite

Current track

Title

Artist