Završena je Ljetne kros liga „Martin Breg Trk“ koju je i ove godine uspješno organizirao Atletski klub „Martin Dugo Selo“.

U zadnjem 10. kolu nastupio je velik broj trkača i trkačica, a pobjednici su Mario Pavlaković kod muških i Ana Mandić kod žena. Na dječjim utrkama pobijedili su Emanuel Pinter i Mila Lekić ( 300m ) te Marko Franjković i Lorena Tečić ( 800m ).Nakon utrke održano je proglašenje za najbolje trkače i trkačice te ekipe lige.

U kategoriji ekipa prvo mjesto zauzela je Obitelj Marijanović, drugo mjesto Tim Malus, a treće Obitelj Begović. U kategoriji dječaka na 300m prvi je Emanuel Pintar, drugi Lovro Malus, a treći Leo Begović. Na 800m pobjednik lige je Marko Malus, drugi je Marko Franjković, a treći Nikola Tečić.

Među djevojčicama na 300m prvo mjesto je zauzela Iva Nemet, drugo je Mila Lekić, a treće Nikolina Tečić. Na 800m prva je Marija Marijanović,a druga Tamara Marijanović.U kategoriji juniorki pobjednica je Ana Mandić a kod juniora Jakov Jakšić. U kategoriji seniorki prvo mjesto zauzela je Aldina Begović, druga je Mirna Vučetić, a treće Paula Delić. Kod seniora prvo mjesto pripalo je Igoru Begoviću, drugo Nikoli Matejčiću, a treći je bio Antonio Nemet. U kategoriji veteranki prvo mjesto zauzela je Danijela Marijanović, drugo Ivana Malus, a treće Valentina Hajdarović. U kategoriji veterana prvo mjesto pripalo je Josipu Jakšiću, drugi je bio Neven Matijaš, a treći Vedran Abramović.

Nagradu za najbolje vrijeme lige u konkurenciji žena dobila je Ružica Vidović za vrijeme 0:30:36 postignuto na 7. kolu i Mario Pavlaković kod muškaraca za vrijeme 0:21:25 postignuto na 4. kolu.

Podijelite

Current track

Title

Artist