Zagrebaši protiv Vardara u polufinalu SEHA-a lige…

Piše: - 03.09.2020.

Rukometnu sezonu u Hrvatskoj otvorit će završni turnir regionalne SEHA-a lige koji se od petka do nedjelje održava u dvorani ”Krešimir Ćosić” u Zadru. U polufinalnim susretima u petak igraju od 18 sati igraju Brest Meškov (Bjelorusija) – Veszprem (Mađarska) i od 20.30 PPD Zagreb – Vardar (Makedonija).

Upravo je Vardar momčad koja je osvajala najviše naslova prvaka SEHA-a lige koja se igra od sezone 2011/12. Makedonci su pet puta osvajali naslov najbolje momčadi, a PPD Zagreb svoj jedini naslov osvojio je 2013.godine.

”Vardar je još aktualni prvak Europe gdje je protiv nexea pokazao karakter u završnici kada je stigao četiri gola zaostatka. Znači da još uvijek imaju pobjednički mentalitet i uz sve probleme koje su imali pokazali su da nisu izgubili natjecateljski duh i sigurno da neće biti lagano. Šanse su 50/50 i puno je igrača koji su prošle godine bili kod nas, a sada su u Vardaru tako da će imati jedan motiv više. Rekao sam dečkima da želju, htijenje i motiv za ulaskom u finale nitko ne može imati veću od nas”…kazao je trener Zagrebaša Igor Vori.

Finalni dan je u nedjelju kada će se igrati utakmica za treće mjesto i finale.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

Current track

Title

Artist