Pripreme za Zlatnu iglu

Piše: - 11.09.2020.

Bili smo među rijetkima koji su nazočili atraktivnom snimanju najavnih spotova za 85. Zlatnu iglu u Zagrebačkom ZOO vrtu

Udruženje obrtnika i Obrtnička komora Zagreba obavljaju zadnje pripreme za 85. Zlatnu iglu, iza Pariza najstariju modnu reviju na svijetu. Danas je u ZOO vrtu, ekipa HRT -a snimanala najavne spotove za pojedine izlaske. Nažalost, ove godine Zlatna igla organizira se bez posjetitelja, ali uz izravan televizijski prijenos na HRT 2 u nedjelju 20. rujna u 20 sati, otkrio nam je Antun Trojnar predsjednik Udruženja obrtnika Zagreba i dodao:

“Moram se zahvaliti Zagrebačkom zoološkom vrtu što nam je ustupio prekrasne lokacije za snimanje video najava, a isto tako i Zagrebačkoj filharmoniji koja će uživo pratiti izlaske što je prava rijetkos i u svijetu, čini mi se tek drugi puta.”

Zadovoljan suradnjom je i Damir Skok kojeg smo zatekli na snimanju kod nastambe lavova.

“Odlično surađujemo sa zagrebačkim obrtnicima koji za nas obavljaju niz poslova i drago mi  je što ćemo prezentirati gledateljima ljepote našeg ZOO uz vrhunsku odjeću naših majstora obrtnika. Očekujem pravi spektakl na malim ekranima. Inače, pobrinuli smo se da snimanje ne narušava mir životinja.”

U Zlatnu iglu uključeno je na razne načine stotinjak obrtnika, otkrio nam je Mirza Šabić dok je čekao na red za snimanje svojih odjela u lavljem brlogu.  Osim njega o tome što će prikazati na reviji razgovarali smo s nekoliko sudionika Zlatne igle što možete čuti u programu Zabavnog radija u emisiji Obrtnik majstor svog zanata u utorak u 10.05.

Podijelite

Current track

Title

Artist