Otvorena rekonstruirana OŠ Jelkovec

Piše: - 14.09.2020.

Nadograđenu i rekonstruiranu Osnovnu školu Jelkovec otvorio je gradonačelnik Milan Bandić. U okviru radova na ukupnoj površini od 1214 kvadratnih metara napravljene su četiri klasične učionice na prvom katu, četiri specijalizirane učionice na drugom katu te ostali prateći prostori.

Ravnateljica škole Ljiljana Lepan Babić zahvalila je u ime svih djelatnika Osnovne škole Jelkovec gradonačelniku Bandiću i suradnicima na dogradnji škole, koja je omogućila da od sada svi učenici školu pohađaju pod istim krovom. Projekt je započeo početkom ove godine i u prilično kratkom roku radovi su završeni, tako da smo novu školsku godinu dočekali s novim prostorima, na zadovoljstvo svih učitelja i učenika, rekla je ravnateljica Babić.

Nadogradnja i rekonstrukcija trajala je oko šest mjeseci, a vrijednost zahvata iznosi 15 milijuna kuna bez PDV – a. Kako je istaknuo gradonačelnik Milan Bandić, proširivanje kapaciteta škole značajno će poboljšati obrazovni standard u Jelkovcu, jednom od novijih zagrebačkih naselja. Podsjetio je da je još 2005. ovdje bila svinjogojska farma, a sada se radi o jednom od najljepših naselja u Gradu s 13 000 stanovnika. “Roditeljima zahvaljujem na strpljenju, djeci na nestašlucima, a učiteljima na razboritosti, strpljenju i znanju kojim će te mlade ljude obrazovati za 21. stoljeće”, rekao je Bandić.

 

 

 

Podijelite

Current track

Title

Artist