John Amaro & The Trixx Feat. Robbie Rosen – Hooked On You

Piše: - 27.09.2020.

The Trixx, hrvatski DJ i producent, izbacio je novu suradnju sa poznatim Ciparskim producentom John Amarom.

Nakon prošlogodišnjeg singla “I Want More”, koji je uz support velikih DJ zvijezda zasjeo u sam vrh Beatport Future House Charta, tijekom ovogodišnjeg lockdowna dečki su radili na brojnim stvarima, pa je tako krajem kolovoza izdan single “Everybody” u suradnji sa Christy Million, a sada je tu novi single koji ste pretpremijerno slušali u emisiji DJ Time ovog vikenda.

“Hooked on You” nešto je komercijalniji single kojim Trixx i Amaro ciljaju na radio stanice i Spotify, stvar je izdana na labelu Sirup Music popularnog i za Grammy nominiranog producenta EDX-a, a vokale je otpjevao Robbie Rosen koji je svoju karijeru počeo graditi ulaskom u polufinale popularne emisije “American Idol”. Nakon toga pisao je i pjevao pjesme koje su izlazile na velikim izdavačkim kućama poput Universala i Sony-ja, a u okvirima elektronske glazbe najpopularniji single do sada mu je suradnja sa Sick Individuals “Come Alive”.

The Trixx iza sebe ima brojna izdanja, a njegove stvari puštali su DJ-evi poput Laidback Lukea, Don Diabla, Afrojacka, EDX-a, Swanky Tunesa, Dannica i mnogih drugih. Osim nastupa u brojnim klubovima, 2 puta je nastupao i na Ultra Europe festivalu. John Amaro se također glazbom bavi dugi niz godina, svirao je u brojnim popularnim klubovima u Grčkoj i na Cipru, a njegova prijašnja izdanja puštali su Ummet Ozcan, KSHMR, Quintino, Dannic, John Christian ,Starkillers, Nari and Milani te mnogi drugi.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist