Damir Mesić na čelu Domovinskog pokreta

Piše: - 04.10.2020.

Osnovan je ogranak Domovinskog pokreta Dugo Selo, a za predsjednika je izabran Damir Mesić. Dva podpredsjednika su Luka Tkalčević i Anamarija Jurković, rizničar  Anto Brkić a tajnik Damir Perković.

Osnivačka skupština održana je pod svim epidemiološkim mjerama u Lovačkom domu Prozorje, a u ime predsjednika stranke Miroslava Škore, osnivanje stranke pozdravio je saborski zastupnik Stjepo Bartulica. Članovima stranke  poručio je da ih čeka dug i težak put, jer promjene se ne mogu dogoditi preko noći, politički establišment je vrlo žilav, ali  Domovinski pokret je stranka koja ljudima daje dašak nade da se mogu uključiti u politički život. “I svaki trud i napor svakog od vas vrijedan je doprinos tome” – rekao je Bartulica.

Nakon osnivačke skupštine predsjednik Damir Mesić rekao je da ih čeka veliki posao na okupljanju članstva, bez obzira na dob i spol jer je interes za uključivanje velik. No isto tako da će odmah raditi na vidljivosti stranke.

“Trenutno se priprema proračun i mi ćemo dati svoje konstruktivne prijedloge. Bit ćemo kritičari lošeg, ali samo ako imamo bolje i kvalitetnije rješenje. Nećemo biti kritičari samo radi kritike. To nije i neće biti naš stil rada”- pručio je Mesić zahvaljujući na ukazanom povjerenju i izboru za predsjednika.

Podijelite

Current track

Title

Artist