Kylie izdala pjesmu “Magic” i remix koji je producirao Purple Disco Machine

Piše: - 10.10.2020.

Novi singl Magic izašao je u petak 09.10. u remixu koji potpisuje internacionalni Dj, producent i remixer Tino Piontek aka Purple Disco Machine

Australska pjevačica Kylie Minogue objavila je krajem prošlog mjeseca novi singl i videospot. Riječ je o pjesmi Magic koja će se naći na novom albumu pod nazivom “Disco”. Pjesma “Magic” drugi je singl s nadolazećeg albuma, a prvi objavljeni singl bila je pjesma “Say Something“. Album izlazi 6. studenoga, a to je 15. studijski album pop legende Kylie Minogue i njen prvi LP nakon “Golden” iz 2018. godine.

Purple Disco Machine remixirao je neke od najvećih pop zvijezda kao što su Dua Lipa, Mark Ronson, tu je i odličan remix za Elton Johna kao i posljednjih remix hit za Lady Gagu i Arianu Grande u pjesmi “Rain On Me. Ovaj put pristup je ostao isti, jer zašto mijenjati formulu koja uspijeva.

Novi singl Kyle Minogue “Magic” ovaj tjedan pozicioniran je na broju 6 stranog airplay charta Zabavnog, dok je isti singl, ali u remix verziji ušao na plesnu top listu kao novi ulaz na poziciju 10.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist