Dino – Čekam Jutro

Piše: - 12.10.2020.

 

Sjajni mladi glazbenik Dino spreman je osvojiti glazbeno nebo!

 

Dino, mladi glazbenik s Raba kojemu je samo šesnaest godina, ali je oko sebe okupio vrhunski tim i spreman je osvojiti publiku sa svojim singlom prvijencem „Čekam jutro“.
Odlična suradnja je nastala s vođom grupe Markiz, Andrejem Babićem koji je ujedno autor glazbe istoimenog singla te je zajedno s Ivanom Božanićem radio i na aranžmanu pjesme. Za tekst je zaslužan rapsko-zagrebački književnik Krešimir Butković.

Ovaj mladi raspjevani slavuj spreman je raširiti svoja krila i pokazati svu raskoš svojih vokalnih mogućnosti te polako graditi fantastičnu glazbenu karijeru. “Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha”, komentirao je Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu.
Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava. Pjesmu prati i videospot koji potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

 

Podijelite

Current track

Title

Artist