Mark Brickman Feat. Venessa Jackson – Rise

Piše: - 17.10.2020.

“Rise” je ovog tjedna u samom vrhu top ljestvica klupske glazbe po prodaji, a ujedno je ovotjedni novi ulaz na plesnoj top listi Zabavnog radija !

Mark Brickman američki DJ i producent iz Miamia izdao je svoju novu pjesmu “Rise” u suradnji sa južnoafričkom vokalisticom Venessom Jackson. Pjesma “Rise” originalno je izdana 1999 godine u produkciji Soul Providers sa vokalom Michelle Shellers. Ovaj klubski klasik godinama inspirira producente od kojih izdvajamo obradu Ian Careya iz 2007 godine.

Mark Brickman svirao je u nekim od najpoznatijih klubova u Miamiu kao što su Rumi Lounge, The Hotel Astor, Sushi Samba, Segafredo i No 3 Social, a produkcijom se počeo baviti od 2011 godine. Najviše se pronašao u žanrovima kao što su Deep i Soulful House kao i Nu Disco.

U posljednjem singlu “Rise” prepoznatljiv je njegov producentski zaštitni znak u obliku funky basa i akordima koji podcrtavaju veličanstveni vokal Venesse Jackson. Ovaj posljednji singl ujedno je pozicioniran u samom vrhu ovotjedne Traxsource top liste, a kao bonus na izdanju izdavačke kuće Midnight Riot, može se pronaći i pjesma “Love Will Fix It” koja se pojavila početkom ove godine.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist