Zebas pripremaju četvrti singl i EP

Piše: - 28.10.2020.

Zagrebački bend Zebas predstavlja se novim zvukom, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea.

Ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike. Bend konstantno radi na novim materijalima i priprema se za koncertnu sezonu jednom kad ove virusne nedaće prođu. Od siječnja ove godine, Zebas su objavili tri singla, “U obilasku”, “Možda već sutra” i “Nastavi plivati”, koji su već našli svoje mjesto na radio stanicama. Singlove su popratili i zanimljivim video spotovima. Zebas su nastupili u finalu ovogodišnjeg HGF-a, jednog od najdugovječnijih regionalnih festivala nove glazbe, i osvojili prvo mjesto.

Tekstovi i glazba Luke Zebe, pjevača i gitarista, te vibrantna glazbena forma u čijem stvaranju zajednički sudjeluje cijeli bend – Matej Zeba – gitara, Matej Emer – bas, Roman Kovacs – bubnjevi i Jakob Filić – klavijature, vode nas ljubavnim putovanjima, osobnim traženjima i društvenim razmatranjima na nepretenciozan način – od plesnih ritmova do suvremenih balada u kompaktnoj formi za moderno vrijeme.

Zebas vas zovu da se odvažite i putujete s njima.

Za kraj godine Zebas pripremaju i četvrti singl nakon kojeg sljedi objava prvog EP-a.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Ida Prester – Luda


Thumbnail
Current track

Title

Artist