Regulacija prometa u Dugom Selu za Svisvete

Piše: - 30.10.2020.

Stožer civilne zaštite Grada Dugog Sela pozvao da se posjet grobljima obavi u danima prije Dana svih Svetih

Razlog je smanjivanje gužvi, a stožer podsjeća da se prilikom posjeta groblju poštuju osnovne mjere za sprječavanje širenja bolesti Covid 19 a to su: minimalna socijalna distanca na otvorenom  prostoru od 1.5 m za sve posjetitelje svih lokacija groblja osim članova iste obitelji/skupine, ali ne veće od 3-4 posjetitelja, higijena ruku, te nošenje zaštitnih maski da bi se smanjila udaljenost za kapljično širenje bolesti.

Ulaz na groblje nije dozvoljen osobama s povišenom temperaturom, osobama koje kašlju ili imaju druge simptome bolesti COVID-19.

Ne preporuča se obilazak groblja osobama starije životne dobi i osobama drugih rizičnih skupina.

Kad je u pitanju regulacija prometa, ona će biti jednosmjerna na način da se prema novom groblju dolazi Kozinskom ulicom – ulaz prema groblju (dio Marijanske ulice), te se Marijanskom ulicom iz ulice Ante Starčevića, a izlazi na Šaškovečku ulicu, ulicu Bencek, te izlaz na ulicu Ante Starčevića, Alejom tišine u vremenu 31.10.2020. od 12,00 sati do 01.11.2020. do 19,00 sati.

U vrijeme posebne regulacije prometa djelatnici Policijske postaje Dugo Selo povremeno će vršiti nadzor nad istim.

Crvenom bojom označene ulice na koje se jednosmjerno izlazi, dok su plavom one na koje se jednosmjerno ulazi na groblje.

Podijelite

Current track

Title

Artist