The Bastardz Feat. Mario Huljev – Sto Je Svijet Bez Ljubavi (D3 Remix)

Piše: - 02.11.2020.

The Bastardz su odličnom suradnjom s Marijem Huljevom u pjesmi “Što je svijet bez ljubavi” sa stilom započeli slavlje povodom trideset godina postojanja benda i dvadeset i pet godina od objave prvog, sada već kultnog singla “Tvoja ljubav”.

Groovy poslastica “Što je svijet bez ljubavi” već tjednima dominira radijskim eterom i slušatelje mami na ples, a nova doza ritma stiže u dinamičnom remixu koji potpisuje D3 (Davor Daga Devčić).

Davor Daga Devčić već je po drugi put remixirao popularne Bastardze, prvi put pjesmu “Pola tebi pola meni”, a sada je na red došala i “Što je svijet bez ljubavi”

“Ovaj sam put opet imao dvostruku inspiraciju: kvalitetan autorski rad Jexa i fenomenalan Marijev vokal. Da Huljevu date da pjeva telefonski imenik, i to bi zvučalo fantastično, a kamoli ovakva pjesma.

Ubrzao sam i stavio u svoj standardni D3 funk ‘n’ soul stil primijenivši stari dobri trik: pojačao sam najviši Marijev glas da pjesma dobije na dinamici a refren na jačini.”, tajnu formulu svoj remixa otkrio je D3.

Podijelite

Current track

Title

Artist