VEČER OPERETNIH ARIJA U SESVETAMA

Piše: - 13.11.2020.

U zabavnom programu Zabavnog radija operetna diva Sandra Bagarić najavila je svoj večerašnji nastup u Dvorani Narodnog sveučilišta ‘Sesvete’. Uz stroge epidemiološke mjere, u pratnji supruga Darka Domitrovića, uvijek raspoložena i raspjevana Sandra izvest će poznate arije iz mjuzikla i opereta. ‘Volim komunicirati s publikom’ rekla nam je Sandra, ‘tako da će biti i zanimljivih priča i spontanih govornih dijelova’.

Sandra je aktivna i u vrijeme pandemije. Sa ZGK Komedija priprema obilježavanje 70. obljetnice te kazališne kuće, priprema i lutkarsku predstavu, a nametnute ograničene mogućnosti kretanja koristi tako da bude na usluzi svojim dečkima – suprugu i sinovima, kojima priprema zdrave antivirusne obroke. Sa Sandrom smo razgovarali telefonom dok se s punim cekerima vraćala s placa, pri čemu nam je dala i nekoliko savjeta za čuvanje imuniteta u vrijeme pandemije.

Sandra Bagarić veseli se svakom kontaktu s publikom pa tako i dragim Sesvećanima, koji će uživati u njezinu raspjevanom glasu od 19:30. Ulaz je slobodan.

Podijelite

Current track

Title

Artist