Mnogi Drugi – Dimtafon

Piše: - 16.11.2020.

“Ključ održavanja zdrave psihe u ovim vremenima je eskapizam,” kažu iz benda, “opet smo pobjegli u šumu i pokušali napraviti jednostavan i pozitivan video spot koji u potpunosti odgovara duhu pjesme.”

Riječ je o Dimtafonu, veseloj pjesmi kojom se Mnogi Drugi žele vratiti u neka jednostavnija i sretnija vremena. Stanje svijeta me smeta i Ja bih ispočetka neki su od stihova kojima Mnogi Drugi daju svoj osvrt na današnji svijet i pozivaju na promjenu koja treba doći iznutra.

Režiju spota povjerili su Kristijanu Protulipcu koji je ideje članova benda spojio u smislenu cjelinu, dok se za cjelokupnu produkciju pobrinuo Izvan fokusa. Miks i mastering Dimtafona potpisuje Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima.

Unatoč nepogodnoj godini za glazbenike i izvođače, Mnogi Drugi nastavljaju sa snimanjem: “Obzirom na cjelokupnu situaciju s Koronom, odlučili smo stati na loptu s koncertima i posvetiti se u potpunosti novom materijalu i dovršetku drugog albuma koji bi trebao izaći sredinom iduće godine. Želja za svirkama raste iz dana u dan i veselimo se novim nastupima kad se vratimo u normalu.”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist