Disciples – I Got You

Piše: - 21.11.2020.

Nakon ljetnih singlova “Only The Gods” i “Better On My Own” platinasti UK trio Disciples objavili posljednju pjesmu ove godine !

Kako su sami izjavili na svojem Instagram profilu, pjesmu “I Got You” počeli su producirati još 2018 godine, no nažalost u to vrijeme nikako se nisu mogli dogovoriti oko nekih glazebnih elemenata za koje su osjećali da im fale te na kraju od izlaska nije bilo ništa. Sve se poklopilo krajem 9 mjeseca ove godine i početkom 10 konačno su objavili ovaj singl.

Pjesma “I Got You” je njihov debitantski single na jednom od najpoznatijih labelova plesne glazbe Ministry Ministry of Sound na kojem su izdavali neki od najpoznatijih glazbenika vezanih za klubski zvuk. Kako su izjavili  sami Disciples, pjesma je prožeta  ljetnom vibrom, ali i energičnim ritmom te vam se na prvo slušanje čini da ste je već negdje čuli.

Za ovaj singl jučer je izašao i novi remix koji je producirala i Dj Cinthie, verzija u kojoj se primjećuje još ljetne vibre, ali i podsjetnik kubski zvuk devedesetih godina. Ujedno pjesma “I Got You” večeras je jedan od noviteta plesne liste emisije Dj Time, nakon što je već nekih mjesec dana slušamo u promo mixevima vikendom od 22 sata.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist