Damir Kedžo – Sjeti se

Piše: - 23.11.2020.

Sjeti se je pjesma kao stvorena za vrijeme blagdana, ljubavi i mira koje nam polako dolazi. Ovo je prva suradnja Damira sa Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je napisao tekst, glazbu i aranžman te oduševio Damirov tim koji se u pjesmu zaljubio na prvu.

Damir Kedžo o snimanju pjesme

“Prije radijske premijere rekao sam da imam tremu. To je osjećaj koji imam kad sam sretan i jedva čekam podijeliti tu sreću s publikom. Kada nešto na čemu smo radili tjednima postaje javno i vaše, dragi moji ljudi. Ovo je pjesma u kojoj prvi put surađujem sa Skansijem, prvi spot snimio sam s Filipom Gržinčićem i počašćen sam surađivati s toliko kreativnim i jednostavnim ljudima. Zahvalan sam svom bendu koji je “Sjeti se” snimao live u studiju, hvala Ivelja, Zvone, Klanfar i Basara, hvala mojoj Anji koja je pjevala back vokale.”

Kako je bilo snimati pjesmu govori nam autor Srđan Sekulović Skansi

“Jedna lijepa stvar koja mi se dogodila u ovom distopijskom vremenu je suradnja s Damirom Kedžom. Bilo je distanciranja, maski, dezinficijensa, ali na kraju smo dobili intimnu pjesmu na koju sam ponosan i koja evocira uspomenu na neka naivna vremena.”

Filip Gržinčić, redatelj spota, koji Damira prikazuje u sasvim novom, jednostavnom, ali duboko emocionalnom svjetlu

“Za ovaj spot odabrali smo eksperimentiranje s različitim setupovima u našem studiju kako bi emotivnu stranu pjesme dočarali prekrasnim portretnim kadrovima Damira i Leone, ali je u svemu prožeta i priča o prošlosti odnosa dvoje ljudi. Za Kedžu već otprije znam da je jako emotivan u svojim izvedbama tako da sam jedva čekao da ove ideje pretvorimo u zbilju i jako mi je drago da je ova naša prva suradnja konačno i ostvarena.”

Uz Damira u spotu se pojavljuje Leona Udović, prirodna ljepotica koja dolazi iz Riječke N model agencije. Za predivne komade nakita koje nose Leona i Damir zadužen je tim Dominik zlatarnica i srebrnarnica čije je Damir zaštitno lice.

Foto: Filip Gržinčić

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist