Franka ima novi hit singl Plan B

Piše: - 27.11.2020.

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu moćnu baladu Plan B koja poručuje kako je ljubav sve, samo ne plan b.

Intimna, snažna i topla pjesma Plan B svojevrstan je nastavak balada S tobom i Sve dok sanjaš, pjesama koje su Franku obilježile kao pjevačicu koja voli pokloniti publici snažnu emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.

Franka o novoj pjesmi

Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno… osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično… Upravo to je Plan B, lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu…”

“Neno Ninčević je, baš poput pjesme ‘S tobom’ napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je ‘Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen’. I zato nam je baš sada više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: ‘sekund bez ljubavi je život promašen!” – objasnila je Franka.

Za novu pjesmu Franka je pripremila i zanimljivo, neobično vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji video spot !

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist