Denis Goldin Feat. Jakov Mađarić – Sretan Božić svakome

Piše: - 04.12.2020.

Denis Goldin i Jakov Mađarić žele “Sretan Božić svakome”

Denis Goldin i Jakov Mađarić donose nam svoju verziju jednog od omiljenih božićnih klasika “Sretan Božić svakome” kultnih Fantoma.

“Ne znam je li zbog cijele ove čudne godine, ali već dva mjeseca slušam božićne pjesme. Razmišljao sam koja me pjesma odmah podsjeti na blagdane i onu izgubljenu toplinu koja svima trenutno fali, tako sam odlučio da bi bilo super obraditi “Sretan Božić svakome”. Sjetio se kolege Jakova koji je odmah prihvatio izazov i otpjevao pjesmu.”, izjavio je Denis Goldin

“U ovom čudnom i ludom vremenu u kojem se osjećamo kao da smo u paralelnom svemiru i gledamo na 2019. godinu, kao da je bila jako, jako davno, pomislimo da nas ništa ne može vratiti u normalnu, ali ipak može. Jako me iznenadila poruka od Denisa Goldina: ‘Jakove možeš li snimiti trake za božićnu stvar? Šaljem info!’. iskreno nisam se niti snašao a već sam odgovorio potvrdno, jer sam znao kako Denis vješto slaže zvukove, a njegov finalni proizvod zvuči odlično.”, o suradnji s Denisom izjavio je Jakov te nastavio:

“Ovo je prvi puta puta da sam se usudio upustiti u snažan elektronski zvuk, a i Fantomi me vraćaju u djetinjstvo u neke prošle Božiće kada se baš ta stvar pjevala krugu obitelji! Neka se pjeva i ove godine, jer ništa nam ne može oduzeti toplinu i feeling blagdana, pa niti ta pandemija! Slušalice u uši, blagdane na najjače i neka je svima sretno!”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist