Antonija Šola – Javna Tajna

Piše: - 08.12.2020.

Svatko ima tajnu. “Javna tajna” nova je pjesma naše poznate kantautorice Antonije Šola, koja ne skriva da u jeku pandemije piše i stvara više nego ikada.

Život i glazba ne smiju stati, tako Antonija neprestano piše za svoje kolege i niza mnoge uspješne suradnje, te ne skriva zanesenost pisanjem novih pjesama.  “Javna tajna” u izdanju Croatia records, a koju i ovaj puta potpisuje sa frontmenom benda ljubavnici Mariom Regeljom. “Suradnja sa Mariom Regeljom unijela je novi elan u moje stvaranje i naš potpis je dobio poseban prepoznatljiv stil kao i zvuk kojeg je produkcijski oblikovao Bojan Dragojević. Drago mi je što smo Mario Regelja i ja jednako produktivni i što zajedno potpisujemo i pjesmu njegovog benda Ljubavnici – ona me voli – koja je upravo ostvarila novi ulaz na nacionalnoj top listi i to direktno na prvo mjesto, radujem se našoj suradnji i znamo da najbolje tek dolazi”.

Antonija Šola o snimanju pjesme

“Javna tajna” je jedna od onih pjesama koja nastaje u trenutku i odmah smo znali da je moram snimati bez obzira na situaciju. Pjesma je poklon publici u predblagdansko vrijeme, vrijeme nade koje će nas ponovno zbližiti na ovaj način kroz pjesmu.  Uživali smo u svakom trenutku stvaranja pjesme i videa za koji je zaslužan Matija Škalić, to je mlada ekipa sa kojom dijelim ista razmišljanja i vizije i uživamo u kreativnosti.

Antonija Šola o snimanju spota i pisanju pjesama

„Primjetit ćete da smo imali zadovoljstvo snimati na predivnoj lokaciji smještenoj u blizini Ogulina u srcu netaknute prirode. Imali smo sreće tamo provesti nekoliko zaista čarobnih dana kojih ćemo se zauvijek sjećati a to se vidi i u video spotu. ” Javna tajna će se naći i na Antonijinom novom albumu u proljeće, a osim albuma planira i nove suradnje, novim bendovima a planira i novi duet za ljeto, tko će to biti za sada je tajna, a možda čak i javna tajna kaže Antonija. “Pisanje i stvaranje me pokreće, glazba i pjesma je lijek za sve i nikada ne prestajem stvarati i pjevati, to je moja misija i moj život, kroz pjesme sam ono što trebam biti, glazba je moje utočište i moja snaga, tako ljubav i radost koju osjećam prenosim i dijelim sa svima, a to je javna tajna, jer o meni ne znate ništa, ali kroz moje pjesme možete saznati i sve o meni.

Podijelite

Current track

Title

Artist