Selena Gomez – De Una Vez

Piše: - 20.01.2021.

Selena Gomez objavila je singl “De Una Vez”, svoju prvu pjesmu na španjolskom jeziku nakon skoro deset godina. U kreiranju pjesme, kojom je odala posvetu svojem latinoameričkom nasljeđu

Kroz pjesmu se isprepliću teme osobnog rasta i ljubavi, a Selena je potvrdila da je za nju od velike važnosti. “Iznimno sam ponosna na moje latinoameričke korijene. Ovo je predivna ljubavna himna i osjećala sam se osnaženo pjevajući na španjolskom.” Za “De Una Vez” je predstavljen i videospot koji je u manje od 12 sati skupio više od 4 milijuna pregleda, a za čiju su režiju zaslužni Tania Verduzco i Adrián Pérez. Trenutno broji preko 33 milijuna pregleda te se nalazi i na YouTube trending listi u Hrvatskoj:

Posljednji Selenin album naziva RARE debitirao je na prvom mjestu Billboard Hot 200 ljestvice. Na izdanju se našao singl “Lose You To Love Me”, pomoću kojeg se prvi put u karijeri našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. Predstavljanje uspješnog albuma nije bio njeno jedino glazbeno ostvarenje u 2020 godini. Gomez je nedavno surađivala s K-POP grupom BLACKPINK na pjesmi “Ice Cream”, čiji je spot do danas pregledan više od 470 milijuna puta.

Podijelite

Current track

Title

Artist