Albina – No More Tears

Piše: - 26.01.2021.

Nekoliko tjedana uoči sudjelovanja na Dori 2021., na kojoj će se 13. veljače pjesmom „Tick-Tock“ natjecati za titulu predstavnika Hrvatske na Izboru za Pjesmu Eurovizije, Albina je objavila „No More Tears“, englesku verziju njenog zapaženog debitantskog singla “Imuna na strah“:

“No More Tears” autorski potpisuje tim zaslužan i za pjesmu “Tick-Tock” – cijenjeni hrvatski autor i producent Branimir Mihaljević (Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek, Franka Batelić…), Tihana Buklijaš Bakić, jedna od najprisutnijih voice-over artista u hrvatskom eteru, te Max Cinnamon, finalist francuskog nacionalnog izbora Destination Eurovision 2018.

“Snimanje engleske verzije mojeg debitantskog singla odvilo se brzo, budući da sam već bila uživljena i proživjela ovu pjesmu kroz njenu hrvatsku verziju. Baš kao i “Imuna na strah“, “No More Tears” ima neku svoju čar, rekla bih čak i da je u pitanju Disney štih, što mi se poprilično sviđa. Drago mi je da publika ima priliku poslušati je i u ovom obliku”, istaknula je Albina.

Singl “Imuna na strah“, koji je dospio u Top 20 na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama, također je nastao suradnji s Branimirom Mihaljevićem i Tihanom Buklijaš Bakić. Albina je za svoj debitantski singl snimila i prateći videospot, kreiran u zagrebačkom kazalištu Komedija uz profesionalni tim predvođen redateljicom Sandrom Mihaljević.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist