Selena Gomez – Baila Conmigo

Piše: - 03.02.2021.

Nakon što je fanove diljem svijeta iznenadila objavom singla “De Una Vez”, svoje prve pjesme na španjolskom jeziku nakon deset godina, uspješna glazbenica nastavlja u tom tonu!

Ovime je Selena Gomez ujedno potvrdila i objavu EP izdanja “Revelación”, koje nam stiže 12. ožujka. Novi EP sadržavat će ukupno sedam pjesama, i to na španjolskom jeziku, a za produkciju izdanja zaslužni su Tainy i NEON16.

“Iznimno sam ponosna na svoje latino korijene i osjećala sam se osnaženo ponovno pjevati na španjolskom jeziku” otkrila je Selena Gomez te nadodala: “Uložila sam puno truda i rada kako bih imala pravilan izgovor. Iznimno poštujem publiku kojoj je ova pjesma namijenjena. Naravno, želim da svi uživaju u mojoj glazbi, ali s ovim izdanjem se direktno obraćam svojoj fan-bazi španjolskog govornog područja te odajem počast svojim korijenima – i jako sam uzbuđena zbog toga.”

U novoj pjesmi “Baila Conmigo” (“Dance With Me”) pridružio joj se portorikanski reper i pjevač Rauw Alejandro, dok je za prateći videospot zaslužan redatelj Fernando Nogari.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist