Dua Lipa – We’re Good

Piše: - 12.02.2021.

Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom

Dua Lipa je startala 2021. godinu izbacivanjem novog novcatog singla “We’re Good”. Pjesma je pronašla svoje mjesto na svježe objavljenom deluxe izdanju albuma “Future Nostalgia – Moonlight Edition”, izdanju na kojem su se našli i novi singlovi “Not My Problem” feat. JID i “If It Ain’t Me”.

“We’re Good” je izašao u pratnji spota inspiriranim filmskim klasikom “Titanic”, a pjesma govori o vezama koje imaju sretan završetak. Neka vam glavom ne prolaze prljave aluzije kada kažemo sretan završetak jer se Dua Lipa nije na to referirala, već na prekide koji su prošli u prijateljskom tonu, punom međusobnog poštovanja. Spot za pjesmu pogledajte u nastavku.

Inače, “Future Nostalgia – Moonlight Edition” nastavak je uspješne sage “Future Nostalgia”, drugog albuma Due Lipe koji je prodan u 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Osim jednog od najistaknutijeg albuma prošle godine, Dua Lipa je u 2020. iza sebe ostavila remixano izdanje “Club Future Nostalgia“, a k tome je udružila snage i s legendarnom Kylie Minogue u posebnom izdanju njene pjesme “Real Groove (Studio 2054 Remix)”.

Dua Lipa na Hrvatskim top listama

Jedan od kutaka svijeta u kojem su njene pjesme rado slušane je i Hrvatska, što potvrđuje podatak da je čak dva tjedna imala 9 pjesama na listi ARC 100, listi najslušanijih stranih pjesama na hrvatskim radio postajama, a nekoliko tjedana imala je 7 pjesama. Time je Dua Lipa postala prvi izvođač u povijesti mjerenja slušanosti u Hrvatskoj kojem je uspjelo izdominirati domaći radijski eter s tolikim brojem hitova.

Iskoristit ćemo reklamni klišej za još jedan relevantan uspjeh – ali to nije sve! Naime, prošle je nedjelje osvojila nagradu Top.hr Music Awards za najprodavaniji strani album u Hrvatskoj. Tim se povodom Dua Lipa obratila putem video poziva hrvatskim fanovima te im obećala nastup u Hrvatskoj. Nadamo se da će se taj nastup obistiniti u skorijoj budućnosti te da ćemo novi singl “We’re Good” moći slušati i uživo.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist