Sebastian Popović – Normalno

Piše: - 17.02.2021.

Sebastian Popović ima hit! U novoj hit pjesmi “Normalno” govori o sretnoj ljubavi

Iz glazbene radionice zagrebačkog kantautora Sebastiana Popovića stiže nam nova pjesma. Nakon uspješnog jesenskog singla “Etanol“, koji govori o ludom sazrijevanju, tema nove pjesme “Normalno”, život je u sretnoj ljubavi.

Zamislio sam pravu, čistu ljubav koja nam uvijek dođe neočekivano. Nije važno je li riječ o osjećajima koje priželjkujem da mi se dogode ili ih već proživljavam, stoga je i spot tako zamišljen i snimljen – govori Sebastian

“Zbog ljubavi uvijek radimo ludosti. U dvadesetima ćeš možda pobjeći od kuće, u tridesetima ćeš proći pola svijeta zbog jednog poljupca, u pedesetima ćeš opet nešto ‘nenormalno’ napraviti. Sve za ljubav” – ističe Sebastian koji i danas pamti prvu ljubav za koju se kaže da je fatalna.

U doba kad nam trendove diktiraju društvene mreže koje, uza sve dobre stvari, sa sobom nose i mnoga iskušenja, sve je više zabranjenih flertova koji počinju upravo ondje.

„Živim po pravilu da nikad neću gledati ni provjeravati što djevojka lajka na društvenim mrežama, koga prati, koga je otpratila jer te informacije samo umaraju. Ne volim ni kad mene provjeravaju. Gradim odnos na povjerenju jer ako te netko želi prevariti, ne možeš to spriječiti. I bez uhođenja na društvenim mrežama osjetiš promjenu na osobi s kojom si u vezi” – ističe Sebastian koji je pozitivom obojio pjesmu “Normalno” čiji se stihovi “opusti se, neka svijet se okreće, za nas dvoje taman je” lako mogu povezati i s vremenom pandemije koja traje već godinu dana.

Sebastian o planovima za album

“Još dva singla izaći će ove godine, a nadam se i dovršavanju albuma. Počeo sam učiti svirati klavir jer se želim dodatno usavršavati. Sve pjesme dosad stvarao sam na gitari. Prvotno sam htio samo pjevati, a onda sam shvatio da se dobro osjećam kad napravim cjelokupnu pjesmu. Istina, za prvi tekst mi je trebalo mjesec dana, ali sve je stvar inspiracije i redovnog rada na sebi, čime god se u životu odlučili posvetiti”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist