Mato Čičak ide po novi mandat u Rugvici

Piše: - 23.02.2021.

Mato Čičak načelnik općine Rugvica,  saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije potvrdio je da će se na predstojećim lokalnim izborima ponovo kandidirati za načelnika općine.

U izjavi za Zabavni radio, Mato Čičak je rekao da je puno stvari za vrijeme svog mandata  pokrenuo, no puno ih još nije dovršio i to je najveći razlog zbog čega će se kandidirati ponovo.

“Moram još dosta toga završiti. Iako je pri kraju, do izbora neće biti gotov ni dječji vrtić vrijednosti 12 milijuna kuna, koji je bio moja najveća želja. Tu su i poduzetničke zone i poduzetnički inkubator, a dobili smo potvrdu od Vlade o darovanju zemljišta vrijedno 97 milijuna kuna, što je ogroman zalog za budućnost Rugvice ne idućih godina, već desetljeća. To me veseli, jer točno znamo što želimo napraviti i kako privući nove poduzetnike u Rugvicu, koja je proteklih godina prepoznata upravo po privlačenju poduzetnika. Sve to me tjera da u iduće 4 godine završimo započete projekte” – zaključio je Mato Čičak.

 

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist