SINIŠA KLJAJIĆ PONOVO U UTRCI ZA GRADONAČELNIKA

Piše: - 24.02.2021.

Povećava se lista kandidata za gradonačelnika Dugog Sela. Dan uoči sjednice Gradskog vijeća, Građanska inicijativa Drugo Selo poslala je službeno priopćenje u kojem ističu da će njihov kandidat za gradonačelnika biti SINIŠA KLJAJIĆ a za zamjenika gradonačelnika KRISTINA JELEČKI.

Siniša Kljajić tako  po drugi puta ide po glasove birača jer je na izborima 2017. godine ostvario 3. mjesto s 15,%. glasova.

“Prošle su 4 godine, nešto je vremena iza nas, ne puno, ali se radilo puno.  U tom vremenu  sam stekao dovoljno iskustva da se hrabro mogu kandidirati za čelnog čovjeka grada. Sa mnom u toj utrci bit će Kristina Jelečki, magistra politologije, osoba upućena u Europske fondove. Mislima da donosimo nešto novoga, sigurno mladost, obrazovanost i želju da se nešto napravimo za naš grad” – rekao je za Zabavni radio Siniša Kljajić.

Inače profesor geografije i povijesti Siniša Kljajić u protekle 4 godine afirmirao se kao  najaktivniji gradski vijećnik koji je iznosio stavove uz gotove sve odluke koje je donosilo vijeće, a često je bio kritičan i prema izvršnoj i prema predstavničkoj vlasti, ističući da je Dugo Selo talac njihova međusobnog odnosa.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist