Joel Corry x RAYE x David Guetta – BED

Piše: - 26.02.2021.

Joel Corry nas još nije pustio ni da se odmorimo od njegovog zaraznog hita “Head & Heart”, a već nam ponovno donosi ubojito dobru pjesmu.

Svjetlo dana danas je ugledao singl “BED”, koji je stvorila postava iz snova – Joel Corry, David Guetta i RAYE. Ova trojka uspjela kreirati singl koji trenutačno izvlači iz nas sav vapaj koji se nataložio u nama u posljednjih godinu dana. Moćna suradnja trojice jakih igrača s EDM scene zasigurno će razveseliti milijune te je neupitno da će zavladati streaming servisima. “Toliko sam truda uložio i ljubavi u ovo. Presretan sam što sam imao priliku surađivati s nevjerojatnim talentima kao što su RAYE i legenda David Guetta. Uzbuđen sam i ne mogu dočekati cijeli svijet da posluša pjesmu”.

Valja podsjetiti kako se Joel Corry premijerno predstavio svijetu svojim prvim velikim hitom “Sorry” 2019. godine, nakon čega su uslijedili singlovi “Lonely” početkom 2020. te “Head & Heart” Feat. MNEK. Potonji singl bio je singl koji je najdulje zadržao prvu poziciju na britanskoj ljestvici, a nije se skidao ni s drugih ljestvica slušanosti u svijetu. Sva tri singla postigla su platinastu nakladu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist