*

Jadranka Robić kandidatkinja za gradonačelnicu Dugog Sela

Piše: - 08.03.2021.

Jadranka Robić predsjednica GO SDP Dugo Selo, upravo danas na Međunarodni dan žena istakla je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Dugog Sela. Kampanju će voditi pod kratkim sloganom Ona.

Nakon 55 godina života u Dugom Selu, 30 godina rada u politici na lokalnoj razini i 15 godina rada u gradskoj upravi Jadranka Robić ističe da je stekla dovoljno znanja i iskustva što gradu treba da bi išao naprijed. U proteklih 11 godina grad je bio inertan i nije se napredovalo brzinom kojom su građani zaslužili. U posljednje tri i pol godine stvari su se malo pomaknule, ali ih treba ubrzati i doći do realnih projekata, a ne obećanja – kaže Jadranka Robić.
Kao žena to mogu, mogu to bolje, mogu savkesnije, organiziranije i nadasve ljudskije – poručila je Jadranka Robić i čestitala Dan žena

Podršku Jadranki Robić dao je Mihael Zmajlović u ime predsjedništva SDP ali kao kandidat za župana Zagrebačke županije.
Jadranka Robić je jedina SDP-eova kandidatkinja za gradonačelnicu u Zagrebačkoj županija i s obzirom na njezino iskustvo vjerujem da bi njezin izbor bio napredak za Dugo Selo – rekao je Zmajlović i naglasio da osim promjena u Dugom Selu očekuje i promjene u županiji i kao kandidat za župana obečao podršku u izgradnji treće osnovne škole.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Z++ – Moj svijet


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Dan žena u Dugom Selu


Thumbnail
Current track

Title

Artist