Bob Sinclar – Love Generation 2021

Piše: - 15.03.2021.

Osam mjeseci nakon svog ljetnog hita “I’m On My Way”, Bob Sinclar vratio se s remiksom pjesme “Love Generation”.

Novu verziju pjesme “Love Generation” originalno izdanu 2005 godine, poznati francuski Dj i producent Bob Sinclar producirao je u suradnji s Masaka Kids Africana, skupinom nadarene djece iz sirotišta u Ugandi. Masaka Kids Africana došli su dati svoj glas ovom novom remixu, koji izvornom naslovu donosi puno svježine, topline i melodičniji aspekt.

Francuska zvijezda Bob Sinclar opet nam najavljuje pohod na ljetne top liste 2021 godine s afričkim zvukovima koji su mu toliko dragi. Nova verzija pjesme “Love Generation” idealna je za povratak sunčanih dana. A najbolje od svega je što gledanjem spota direktno pomažete siromašnu djecu, naime sav prihod od zarade spota, uplaćuje se izravno u dječje u sirotište Masaka Kids Africana.

“Zabavni radio često sudjeluje u humanitarnim akcijama na području cijele Hrvatske, ali i na globalnom planu. Drago nam je, da smo prvi prepoznali ovu veselo ljetnu pjesmu sa humanitarnim karakterom i premijerno je predstavili u hrvatskom eteru na Zabavnom!” – izjavio je urednik Borivoj Zimonja.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist