Stjepan Kožić ide po šesti mandat

Piše: - 15.03.2021.

Aktualni župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – nezavisna lista (SKNL), najavio je u Velikoj Gorici svoju kandidaturu za još jedan mandat župana.

Kožića podržava i HDZ, čija su dva člana – Damir Tomljenović iz Vrbovca i Ervin Kolarec iz Velike Gorice, kandidati za zamjenike župana. Podsjećamo uz Zlatka Komadinu, Stjepan Kožić župan s najdužim stažom u Hrvatskoj, punih 20 godina.

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, i nositelj liste HDZ-a na predstojećim izborima za Skupštinu Zagrebačke županije pojasnio je zašto HDZ podržava Stjepana Kožića za župana i rekao da nije slučajnost što je Zagrebačka županija danas jedna od najrazvijenijih županija u RH.

– To je rezultat višegodišnjeg dobrog upravljanja Županijom, suradnje između državne, regionalne i lokalne vlasti, koja najbolje poznaje potrebe svojih sugrađana. Hrvatska demokratska zajednica zalagat će se za njen ravnomjeran razvoj i još veći standard svih žitelja Zagrebačke županije, stavljajući naglasak na daljnja ulaganja u gospodarstvo, obrazovanje, prometnu i komunalnu infrastrukturu te zdravstvo. Smatrajući kako je aktualni, a uvjereni smo i budući župan Stjepan Kožić, razvijao projekte u svim tim segmentima kvalitetno i odgovorno, podržat ćemo ga u njegovoj kandidaturi za novi mandat za koji su i više no spremni i naši kandidati za mjesta zamjenika župana Damir Tomljenović i Ervin Kolarec – rekao je Turk.

Nakon objave kandidature sa Stjepanom Kožićem razgovarali smo u programu Zabavnog radija i doznali koji su ga motivi vodili pri odluci da uđe u utrku za šesti mandat župana, obnovi županije nakon potresa, što misli o prijedlogu protukandidata Mihaela Zmajlovića da sjedište županije bude u Velikoj Gorici, može li se izboriti da stanovnici Jastrebarskog, Ivanić- Grada i susjednih općina koriste auto cestu bez naplate, škako unaprijediti lokalni prijevoz, kada će izgradnja treće osnovne škole u Dugom Selu i o mnogim drugim temama.

Cijeli razgovor pogledajte i poslušajte ovdje

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist