Podjela uskrsnica u Dugom Selu i Rugvici

Piše: - 18.03.2021.

USKRSNICE U DUGOM SELU

Iz grada Dugog Sela stigla je obavijest o načinu preuzimanja uskrsnica u visini 150 kuna za sve koji imaju mirovinu ispod 3 tisuće kuna. Za umirovljenike  Dugog Sela, Kopčevca, Kozinšćaka, Lukarišća i Puhova podjela novčane pomoći je   u  prostru Dugoseslkog  komunalnog i poduzetničkog centra Antuna Mihanovića 1 i to od ponedjeljka 22. do petka 26. ožujka od 8.30 do 14 sati.

U ponedjeljak 22. ožujka svoje uskrsnice u vatrogasnim odnosno društvenim domovima mogu podići umirovljenici Prozorja između 9 i 10 sati, Donjeg Dvorišća između 11-12 sati, Velike i Male Ostrne između 9 i 12 sati i Leprovice između 12.30 i 13.30 sati.

Iz Grada su zamolili umirovljenike da se pridržavaju epidemioloških mjera, te da ponesu  osobnu iskaznicu i dokaze o zadnjoj isplaćenoj mirovini, uključujući i inozemne mirovine.

I U RUGVICI

I općina Rugvica je donijela odluku o dodijeli uskrsnice od 150 kuna svojim umirovljenicima. Podjela će biti od 22 do 30. ožujka u prostoriji Udruge umirovljenika u Rugvici, Trg dr. Franje Tuđmana 1,  od 8,30 do 14,30 sati. Pravo na uskrsnicu imaju  umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Rugvica, a čija mirovina ili zbroj mirovina ne prelazi iznos od 3.000,00 kuna kao i korisnici zajamčene minimalne naknade, te korisnici nacionalne naknade. Umirovljenici  trebaju ponijeti odrezak od zadnje mirovine, rješenje o nacionalnoj naknadi i osobnu iskaznicu ili drugi dokument kojom potvrđuju svoje prebivalište na području Rugvice.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist